Arkivering
Tittle

Letar ni ett enklare sätt att arkivera? 
– Vi hanterar er arkivering säkert & kostnadseffektivt!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för arkivering efter kundens unika arkiveringsbehov. Oavsett om ni behöver en heltäckande helhetslösning som omfattar allt ifrån packmaterial, arkivlagring fram till destruktion. Eller om ni endast behöver ha arkivlagring, kan vi hjälpa er att skräddarsy en kostnadseffektiv och säker lösning efter just era unika arkiveringsbehov.

Vi har lång erfarenhet av arkivering av bokföringsmaterial, juridiska dokument, dokument inom forskning, etc. Vi arbetar ständigt med att förenkla och kostnadseffektivisera våra arkiveringsrutiner för att underlätta för våra kunder.

Våra arkivanläggningar uppfyller försäkringsbolagens samtliga krav gällande brand, stöld, fukt och all hantering sker under sekretess. Vi arbetar aktivt för kundens trygghet och arkivering hos oss ska vara säkert, kostnadseffektivt och enkelt.


Slutarkivering

Förutom löpande arkivering erbjuder vi även en unik tjänst för slutarkivering, där kunden kan välja att vi hanterar hela slutarkiveringen mot en engångskostnad i avvecklingsperioden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.


Vi arkiverar Sverige!

Vi erbjuder våra tjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi kunden att lösa sina arkiveringsbehov.

arkivering ska vara säkert…
kostnadseffektivt…
och enkelt!

Tveka inte att kontakta oss, så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag på en arkivlösning som passar just era unika arkiveringsbehov.

Tittel

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

 

Kontakta oss

Har du några frågor?

Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller mail.

Kontakta oss

Läs mer
Tittle

sa-fungerar-det2
vilka-vi-ar2