Om Arkivera

Arkivering ska vara säkert, kostnadseffektivt och enkelt

Vi arkiverar Sverige

Vi erbjuder våra arkivtjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi våra kunder med deras arkivhantering.

Alla våra tjänster utförs enligt de krav som ställs av myndigheter och vi arbetar aktivt för kundens trygghet. Arkivering hos oss på Arkivera Sverige är säkert, kostnadseffektivt och enkelt.

I vår affärsidé ingår, förutom att tillhandahålla professionella helhetslösningar för arkivering, också att erbjuda högsta kvalitet och en förstklassig service i genomförandet av kunduppdragen.

Vi har lång och bred erfarenhet av arkivering av bokföringsmaterial, juridiska dokument, dokument inom forskning, m.m. och vi arbetar ständigt med att förenkla och kostnadseffektivisera våra arkiveringsrutiner, för att underlätta för våra kunder.

Alla våra arkivanläggningar uppfyller försäkringsbolagens samtliga krav gällande brand, stöld, fukt och all hantering sker under sekretess.

Tveka inte att kontakta oss, så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag på en arkivlösning som passar just era unika arkiveringsbehov.

Vi erbjuder olika tjänster inom arkivering och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer.

Kunderfarenhet

Nyfiken eller fundersam?

Hör av er så försöker vi hjälpa er med just era frågor och behov.