Vilka vi är
Tittle

Säkert, kostnadseffektivt och enkelt.
– Vi arkiverar Sverige!

Vi erbjuder våra tjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi kunden att lösa sina arkiveringsbehov.

I vår affärsidé ingår, förutom att tillhandahålla professionella helhetslösningar för arkivering, också att erbjuda högsta kvalitet och en förstklassig service i genomförandet av kunduppdragen.

Vi har lång erfarenhet av arkivering av bokföringsmaterial, juridiska dokument, dokument inom forskning, etc. Vi arbetar ständigt med att förenkla och kostnadseffektivisera våra arkiveringsrutiner för att underlätta för våra kunder.

Våra arkivanläggningar uppfyller försäkringsbolagens samtliga krav gällande brand, stöld, fukt och all hantering sker under sekretess. Vi tar ett professionellt helhetsgrepp på hanteringen enligt de krav som ställs av myndigheter och vi arbetar aktivt för kundens trygghet. Arkivering hos oss ska vara säkert, kostnadseffektivt och enkelt.

Tveka inte att kontakta oss, så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag på en arkivlösning som passar just era unika arkiveringsbehov.

Tittel

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Kunderfarenhet
Tittle

Referenser

 

 

Kontakta oss

Har du några frågor?

Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller mail.

Kontakta oss

Läs mer
Tittle

ARKIVERING 
sa-fungerar-det2