Home/VILKA VI ÄR

Vår historia

Arkivera grundades en gång i tiden genom Ung Företagsamhet och kärnverksamheten var från början magasinering & uthyrning av förråd. Vi blev under denna period prisbelönade med titeln ”Sveriges bästa tjänsteföretag” med motiveringen;

 – Priset för Sveriges bästa tjänsteföretag går till ett lönsamhetsorienterat och innovativt företag som är väl genomtänkt och har genomfört resan med bravur. Företaget förenar lönsamhet med utvecklingspotential och tillfredställer flera kundgrupper.
// Almega

 Idag flera år senare arbetar vi fortfarande med samma kärnverksamhet, magasinering & uthyrning av förråd. Vi växer för varje år som går och det är med en stor glädje som vi ser fram emot vårt nästa kundbemötande, med målsättningen att alltid ha
100% nöjda kunder!

Varför Arkivera

Vi är ett lösningsorienterat företag som aldrig ser problem, bara lösningar!

Vi har lång erfarenhet av magasinering & förrådsuthyrning och vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att lösa deras unika magasineringsbehov. Vår affärsidé bygger på att kunna erbjuda en prisvärd förvaring under säkra förhållanden och vår målsättning är alltid att ha 100%  nöjda kunder! Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar!

Magasinering

 Förutom vår förrådsuthyrning erbjuder vi även magasineringstjänster efter kundens unika behov. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att skräddarsy en magasineringslösning som uppfyller kundens behov. Oavsett om det handlar om vinterförvaring av båtar & husvagnar eller magasinering av fulla containers med importerade varor kan vi erbjuda kunden en prisvärd och säker magasineringstjänst.

Vi erbjuder även ett brett sortiment av packmaterial och samarbetar dessutom med en rad etablerade transportföretag för att säkerställa att våra kunder kan få en effektiv helhetslösning.

Kunderfarenhet
Tittle

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor?

Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller mail.
Kontakta oss

Läs mer
Tittle

ARKIVERING

sa-fungerar-det2